10 gr gedroogde funghi pocini – 200 gr gemengde paddenstoelen – 500 gr verse (wilde) spinazie – 1 sjalotje – 1 t knoflook – 1 el olijfolie – 2 el pijnboompitten – 75 ml slagroom of crème fraîche – peper en zout – snuf tijm – 350 gr tagliatelle
Week de gedroogde paddenstoelen 30 min in heet water. (ze moeten onder staan) Zeef ze daarna en bewaar het vocht. Snij ze fijn. Snij de verse paddenstoelen in stukjes of reepjes en bak deze aan in wat olijfolie. Zet apart. Maak de spinazie schoon, verwijder grove steeltjes en hak grof. Pel het sjalotje en knoflook en snij fijn. Fruit de ui en knoflook in de olijfolie, voeg de spinazie toe en laat roebakkend slinken. Laat het daarna in een zeef uitlekken en bewaar het vocht. Rooster de pijnboompitjes goudbruin. Verwarm de paddenstoelen en voeg de spinazie toe. Giet de room en weekvocht van de paddenstoelen erbij, laat even pruttelen en maak op smaak met tijm,peper en zout.
Kook de tagliatelle beetgaar, giet af en meng meteen met het groentemengsel. Strooi de pijnboompitjes erover.
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Er wordt aangenomen dat u hiermee akkoord gaat, zo niet kan u dit aangeven.AccepterenWeigerenLees meer
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.