Visfilets op een bedje van groenten en dille-mosterdsaus

700 gr visfilet – peper en zout – 2 el citroensap – 3 sjalotjes – 1 rode paprika – 1 courgette – 2 el olie – 50 gr roomkaas – 2 dl room – 2 tl mosterd – 2 el verse dille of 2 tl gedroogd

Vis met peper en zout bestrooien en besprenkelen met citroensap. Sjalotjes in halve ringetjes snijden en roerbak in de olie. Snij de paprika in stukjes, de courgette in reepjes. Voeg de paprika en courgette toe aan de sjalotjes en roerbak 3 min.  Maak op smaak met peper en zout. Schep de groenten in een ingevette ovenschaal en leg hierop de visfilets.
Roer roomkaas los met de room, mosterd en dille. Strijk gelijkmatig uit over de vis.
Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 20 min in een oven van 200o C.