250 gr olijven – ½ verse rode chilipeper – 2 t knoflook – ½ tl gedroogde oregano – 1 tl verse tijm (½ tl gedroogd) – 1 tl verse rozemarijn (½ tl gedroogd) – 1 laurierblad – schil van ½ sinaasappel – schil van 1/4 citroen – 2 el sinaasappelsap – olijfolie
Olijven met een mesje diep inkerven en in een afsluitbare pot doen. De peper halveren, zaadlijsten eruit halen en fijn hakken. De knoflook persen en met de peper toevoegen. Hak de rozemarijn fijn, rasp de schil van sinaasappel en citroen (of trek reepjes schil met een zesteur) en voeg met de rozemarijn en laurier toe aan de olijven. Giet er zoveel olijfolie over tot de olijven onder staan. Sluit de pot en laat min 3 dagen op een donkere en koele plaats staan. Af en toe omschudden.
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Er wordt aangenomen dat u hiermee akkoord gaat, zo niet kan u dit aangeven.AccepterenWeigerenLees meer
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.